Stadsbeheer Rotterdam had de kerstboom geschonken, dus kwam directeur David Berg dinsdagavond 28 november langs voor een praatje onder die kerstboom, die is neergezet bij Jordys Kralingen.

Hij prees de ‘upgrading’ van het winkelgebied in Kralingen-West dat al enige tijd geleden werd omgedoopt tot ‘Boulevard Kralingen. Zie: desteronline.nl/welkom-op-boulevard-kralingen/. Dat onder de bezielende leiding van Aat Biesheuvel, gebiedsregisseur namens Woonstad Rotterdam. Daarvoor steunde hij de winkeliers tijdens de ingrijpende en langdurige herinrichting van de Vlietlaan en de Goudse Rijweg.

Aat is nu bezig met het tot stand brengen van een Bedrijven Investeringszone , kortweg BIZ, een soort van winkeliervereniging 2.0. Te zijner tijd sluit hij zijn kantoortje aan de Weteringstraat en daarna moeten de winkeliers het zelf doen. Spreker en een van de (vele) nieuwe winkeliers, Joren Bakker van ‘ De PatatBakkert ‘ in de Frits Ruysstraat, ziet het helemaal zitten in Kralingen-West. Nada en haar collega’s van Jordys gingen rond met warme chocolademelk, hete glühwein, gevulde speculaas en worstenbroodjes. Daar hoorde natuurlijk (kerst)muziek bij en die kwam uit de kelen van de zangeressen en zangers van het koor  ‘MAZE’ (www.mazevoices.nl).

De sfeervolle foto werd gemaakt door Sterfotograaf Winish Chedi.