38e seizoenstart City Sailing met gratis proefles

Geen grap, wel leuk!

Vanaf vrijdag 1 maart jl. wordt er alweer gezeild bij City Sailing. Zaterdag 30 maart a.s. is de ‘officiële’ start van het 38e Zeilplezierseizoen met gratis kennismakingslessen of proefvaarten. Tot 1 april kun je profiteren van 30% korting. Geen grap, wel leuk!

Goed nieuws voor iedereen die dit voorjaar wil leren zeilen bij City Sailing / Zeilcentrum Henk van Gent aan de Kralingse Plas in Rotterdam. Op zaterdag 30 maart a.s. kan je meedoen aan een gratis kennismakingsles van een uur.

Kan je al goed zeilen? Dan mag zelf het water op in een Tirion Multi Purpose of in een Efsix. De boten, instructeurs, vrijwilligers, cursisten, schoolzeilers, buurtzeilers en huurders: alles en iedereen is klaar om weer te gaan zeilen!

30% korting
In maart heeft het Zeilcentrum altijd een vroegboekactie: tot 30% korting tot 1 april. Geen Grap, wel leuk! Wie op tijd inschrijft kan daar het hele jaar profijt van hebben. Want ook dit jaar zijn er weer allerlei ‘Start Sailing Spring Specials’. Vrij vertaald: voorjaarsvoordeel voor zowel startende zeilers als voor gevorderden. Maar…, zondag 31 maart is de uiterste datum voor de meest interessante aanbiedingen, die alleen gelden indien ze geboekt én betaald zijn vóór 1 april 2013.

38e seizoen Henk van Gent

Gratis het water op
Op zaterdag 30 maart, van 12.00 tot 16.00 uur is het mogelijk om een gratis Classic kielboot kennismakingsles te krijgen. Classic kielboot wil zeggen: de klassieke manier van lesgeven. De instructeur zit bij je aan boord en zorgt dat alles goed en veilig verloopt en geeft je veel persoonlijke aandacht.

Dat is anders bij de Sail try-out en de Escape groepsles. Je zit na een uurtje droogzeilen al alleen in je eigen Escape; instappen en wegwezen! Tijdens een groepsles ben je steeds zelf aan het roer of bedien je de fok in een kielboot. Je krijgt aanwijzingen van een instructeur die op een instructievlot staat. De Sail try-out met de Escape is weer mogelijk vanaf zondag 14 april a.s. Kun je al goed zeilen? Maak dan een gratis proefvaart in een Efsix of in een Tirion Multi Purpose.

Reserveren
Je kunt gewoon langskomen voor de gratis kennismakingsles of proefvaart op zaterdag 30 maart, maar: vol=vol! Reserveren is daarom slim: liefst per email (info@henkvangent.nl), omdat de openingstijden nog beperkt zijn (zie www.henkvangent. nl). Geef je 1e, 2e en 3e voorkeurstijd op (hele uren van 12.00 tot 16.00 uur) en je mobiele nummer.

Informatie
Meer informatie over zeilinstructie, verhuur, groepsactiviteiten en maatschappelijke projecten, zoals schoolzeilen en buurtzeilen: www.henkvangent.nl. 1 april aanbiedingen: www.henkvangent.nl/aanbiedingen. E-mail: info@henkvangent.nl, tel: 010- 2122533. Langskomen: Plaszoom 350, 3062 CL Rotterdam (Kralingen), naast de Tuin en tussen de Plasmolens.