De 75ste Avond4daagse wordt in Crooswijk georganiseerd van 13 t/m 16 september 2021. Dit jaar in samenwerking met vrijwilligers van Speeltuin Vereniging Crooswijk en wijk- en speeltuinvereniging BoTu organiseren wij de Avond4daagse in Crooswijk en omgeving. 4 avonden wandelen door ons mooie Kralingen-Crooswijk en een stukje daarbuiten.

Een goede traditie in Crooswijk, waarbij kinderen met hun ouders of begeleiders volop in beweging zijn gedurende 4 avonden.De avonden zijn voor jong en oud maar met name gericht op de jongeren, van 6 tot 12 jaar, waarbij tevens op de laatste avond de allerjongsten van 2 tot 6 mee mogen doen(puppyavond). Wij gaan er zeker een groot feest van maken!Alle deelnemers worden ingehaald door het muziekkorps op de laatste dag.

Medaille
Online voor-inschrijven kan t/m 8 september.Het inschrijfgeld bedraagt € 5,- per deelnemer, met 75e Editie medaille. Begeleiders zonder medaille betalen € 2,-. Deelname voor schoolkinderen uit Kralingen-Crooswijk is gratis maar wel VERPLICHT INSCHRIJVEN via school / ouderraad.Voor-inschrijving eindigt op 8 september. Na-inschrijving kost € 6,- per deelnemer, met 75e Editie medaille.

Start
De starttijd is iedere dag om ongeveer 18.30 uur en de wandeltocht duurt tot ongeveer 19.45 uur.Mede mogelijk gemaakt door Opzoomer meeBewonersinitiatieven, gebiedscommissie KralingenCrooswijk, Albert Heijn en van Ballegoie de echte bakker.
(ingezonden mededeling Speetuin Vereniging Crooswijk)

Start en finish:
Schuttersweg 74 • Rotterdam-Crooswijk

Voor-inschrijven via de website:
svcrooswijk.nl/avond4daagse-in-crooswijk-2021
Als het niet lukt, via: info@svcrooswijk.nl