Boothstock Festival derde keer op rij uitverkocht

jun 09, 19 Boothstock Festival derde keer op rij uitverkocht

Afbeelding: 2018

Het Boothstock Festival heeft zaterdag in Rotterdam voor het derde jaar op rij een recordaantal aan bezoekers gehad. In het Kralingse Bos kwamen ongeveer 15 duizend mensen op het festival af. Het evenement was daarmee uitverkocht.

Dit jaar had het festival te maken met slecht weer. Aan het begin van de middag werd het festivalterrein geteisterd door meerder regenbuien en zware windstoten. De zon brak later alsnog door.

Ook dit jaar kwamen grote namen uit de muziekwereld naar het Kralingse Bos. Zo traden artiesten zoals Robert Hood, Ben Sims, The Partysquad, Biggie en Gio op.

Geluidsoverlast
Milieudienst DCMR heeft in totaal 73 klachten van geluidsoverlast door het Boothstock Festival ontvangen. De klachten kwamen vooral ten oosten van het Kralingse Bos vandaan. DCMR laat weten dat door de krachtige wind het geluid van het festival meer te horen was. “Maar het aantal klachten van geluidsoverlast was niet extreem”, zegt een woordvoerder.

Lees ook: reactie-popfestivals-in-kralingse-bos

Via: RTV Rijnmond


Meld u aan voor De Ster nieuwsbrief (U ontvangt een bevestigingsmail)

Abonneer op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws wekelijks

Uw gegevens zijn beveiligd en u kunt zich altijd uitschrijven door onderaan de nieuwsbrief op "Uitschrijven" te klikken. Uw gegevens worden dan direct verwijderd. Lees hier de privacyverklaring Hiermee geeft u toestemming om wekelijks een nieuwsbrief te ontvangen.

Facebook

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *