Reactie: Popfestivals in Kralingse Bos

jul 05, 18 Reactie: Popfestivals in Kralingse Bos

Foto: Winish Chedi

Geachte redactie,

Ik las  de ingezonden brief met de kop “ Popfestivals in het Kralingse Bos”, en dacht: wat dapper van de inzender, want hiermee maak je je niet populair.

Ik reageer omdat ik het er heel erg mee eens ben.

Zelf woon ik Onderlangs, en zit bijna de hele zomer in het dilemma: moet je dit accepteren omdat je in een grote stad woont en een ander ook wat moet gunnen òf mag je verlangen dat andermans plezier niet persé ten koste hoeft te gaan van het jouwe.  Ik denk dat men zich vaak niet realiseert hoe ver het geluid draagt, zéker over het water.

Rotterdam is als stad reuze trots op alle evenementen, maar er zit ook een keerzijde aan. U begrijpt: ook ik ben er voorstander van als de regels voor openbare decibellen aangepast worden.

Naam en adres bekend bij de redactie. De ingezonden brief werd afgedrukt in De Ster van 3 juli jl. en werd eerder op De Ster Online gezet: desteronline.nl/popfestivals-in-het-kralingse-bos. Overigens, het volgende popfestival in het Kralingse Bos komt er aan: op zondag 22 juli ‘Reggae Rotterdam’ (reggaefestival.nl)


Meld u aan voor De Ster nieuwsbrief (U ontvangt een bevestigingsmail)

Abonneer op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws wekelijks

Uw gegevens zijn beveiligd en u kunt zich altijd uitschrijven door onderaan de nieuwsbrief op "Uitschrijven" te klikken. Uw gegevens worden dan direct verwijderd. Lees hier de privacyverklaring Hiermee geeft u toestemming om wekelijks een nieuwsbrief te ontvangen.

Facebook

0 reacties

Trackbacks/Pingbacks

  1. Boothstock Festival derde keer op rij uitverkocht - De Ster Online - […] Lees ook: reactie-popfestivals-in-kralingse-bos […]

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *