Vanaf half november starten er onderhoudswerkzaamheden aan het strand aan de Kralingse Plas. Tijdens de werkzaamheden is het strand afgesloten voor bezoekers.

Strand afgesloten
De werkzaamheden duren van half november tot eind december. Zolang de werkzaamheden plaatsvinden is het strand helemaal afgesloten. U kunt wel gebruik blijven maken van het gras en de speeltuin naast het strand. Ook het Kralingse Bos blijft toegankelijk.

Onderhoudswerkzaamheden
Het strand wordt schoongemaakt en opgehoogd met nieuw zand, zowel op de kant als tot drie meter uit de kant onder water. Waar nodig wordt riet e.a. verwijderd voor het zicht.

Voor de aanvoer van het zand rijden regelmatig vrachtwagens af- en aan. Ook zetten we groot materieel in voor de ophoogwerkzaamheden op het strand. Het nieuwe strand is na het onderhoud weer helemaal klaar voor het volgende strandseizoen.

Meer informatie
Het is mogelijk dat de duur van de werkzaamheden verandert, bijvoorbeeld door slecht weer. Wijzigingen leest u op www.rotterdam.nl/kralingsebos. Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan contact op met het servicenummer van de gemeente Rotterdam 14010.

(ingezonden mededeling gemeente Rotterdam)


Meld u aan voor De Ster nieuwsbrief (U ontvangt een bevestigingsmail)

Lees hier de privacyverklaring Hiermee geeft u toestemming om wekelijks een nieuwsbrief te ontvangen.