Vier dagen muziek op en aan de Rotte in het kloppend hart van het Oude Noorden. Een ingetogen maar óh zo mooie variant van het bruisende driedaagse evenement dat het de afgelopen jaren is geweest; de terras editie XL ditmaal. Net als vorig jaar een sfeervol terras, verrijkt met fantastische optredens.

Hoewel ruim en luchtig van opzet is Muziek op de Rotte óók dit jaar een muzikale carrousel van de meest uiteenlopende muziekstijlen. Van Kaapverdiaanse funana naar urban soul, van Beethoven tot Piazzolla, van eigentijdse jazz tot Mexicaanse mariachi en van muzikale filmische avonturen tot een wervelende mix van hiphop, soul en afrobeat. Wat er ook voorbijkomt, het wordt gespeeld met passie en door fantastische muzikanten.

Corona
Doordat we ook bij Muziek op de Rotte nog steeds moeten leven met de 1,5 meter afstand, zijn er dit jaar slechts een beperkt aantal zitplaatsen en vol is vol. Ben er dus bijtijds bij wanneer je een concert écht wilt zien, want vol is vol! Dit jaar staan ondermeer op de planken; Kay Slice, het Matangi Kwartet met Carel Kraayenhof, ALEXANDER, Los Mezcales en Eric Vloeimans Oliver’s Cinema.

Kijk voor het volledige programma op www.muziekopderotte.nl