UPDATE
Een Rotterdammer is in België opgepakt voor de schietpartij aan de Ramlehweg in Rotterdam-Kralingen van maandagavond. Na een achtervolging werd de verdachte gearresteerd bij Hazeldonk, net over de grens.
Rond 18:40 uur kreeg de politie maandag meerdere meldingen van de schietpartij aan de Ramlehweg. Één of meerdere mensen zouden vanuit een rijdende auto geschoten hebben op een stilstaande wagen. Alleen de auto werd geraakt. Niemand is gewond geraakt.

Agenten zagen kort na de schietpartij de auto van de verdachte rijden. Bij de grensovergang met België werd een 43-jarige Rotterdammer opgepakt. Hij wordt zo snel mogelijk uitgeleverd aan Nederland.

Volgens de politie is het te vroeg om de concluderen dat het gaat om een afrekening. Hoeveel mensen er in de beschoten wagen zaten, is niet bekend.


De politie in Rotterdam doet onderzoek naar een schietincident aan de Ramlehweg dat op 6 mei plaatsvond. Zij kan daarbij de hulp van getuigen goed gebruiken.

Rond 18.40 uur kwam de melding van het schietincident bij de politie binnen. Op de Ramlehweg schoten één of meerdere schutters vanuit een rijdende auto op een stilstaande auto met daarin meerdere personen. De stilstaande auto werd getroffen, maar geen van de inzittenden werd geraakt. De auto met daarin de dader(s) reed vervolgens weg, de slachtoffers perplex achterlatend.

Onderzoek
De politie startte na de melding direct een onderzoek: buurtbewoners werden bevraagd, forensisch onderzoek werd opgestart en er wordt naar camerabeelden gezocht. Ook wordt zo snel mogelijk met de inzittenden van de stilstaande auto gesproken.

Meer informatie: Politie.nl


Meld u aan voor De Ster nieuwsbrief (U ontvangt een bevestigingsmail)

Lees hier de privacyverklaring Hiermee geeft u toestemming om wekelijks een nieuwsbrief te ontvangen.