“Waarom zet je die hoed niet op?”, klonk vanuit het publiek. “Het is een tas”, sprak het aangesproken model, maar zette het breisel toch op haar hoofd. Dat gebeurde tijdens de kleurrijke modeshow van Joyce Taylor in Huis van de Wijk De Nieuwe Branding in Crooswijk op vrijdagmiddag en -avond 4 november. Bij Joyce kan elke vrijdagmiddag worden gehaakt en gebreid, in De Nieuwe Branding. Dat wat daar werd gemaakt werd op 4 november geshowd. Presentator Roberto moedigde de modellen aan en gaf ook adviezen, zoals: “Rustig lopen, de mensen willen het graag zien”. De jonge modellen zetten er af en toe de pas in, op de catwalk. Derick (met hoed), zoon van Joyce Taylor, verzorgde de muziek, onmisbaar bij een modeshow. Aan het einde kreeg de show een Afrikaanse twist. De volwassen modellen vertoonden zich, wit en gekleurd, trots in wat leek op Afrikaanse kledij. De bijbehorende zwierige hoeden waren vervaardigd door Joyce. De modeshow als statement. Ook de ‘pruikmutsen’ waren van haar hand.

De wijde trui van de dame in de stoel maakte zijzelf, van katoen en wol. Naar haar zeggen deed ze dat terwijl ze tv-keek, althans de ‘patches’ waaruit haar trui bestaat.

Foto’s in hoge resolutie hier

 

Aanmelden

Haken en/of breien bij Joyce? Elke vrijdag in Huis van de Wijk De Nieuwe Branding van 13.00 tot 16.00 uur. Aanmelden kan telefonisch, 06 43958271 of joyceymikey123@gmail.com.


Meld u aan voor De Ster nieuwsbrief (U ontvangt een bevestigingsmail)

Lees hier de privacyverklaring Hiermee geeft u toestemming om wekelijks een nieuwsbrief te ontvangen.