In verband met de maatregelen afgekondigd rondom het COVID-19 (Corona) virus wordt er donderdagavond 28 mei 2020 aanvang 20.00 uur de gebiedscommissievergadering in de digitale omgeving via MS Teams gehouden.

U kunt deze live stream volgen door in te loggen op: rotterdam.nl/wonen-leven/kralingen-crooswijk Agenda en vergaderstukken.

  • Inspreekrecht bewoners: insprekers moeten zich vooraf aanmelden bij: gebiedkralingencrooswijk@rotterdam.nl en het onderwerp met vragen aanleveren twee werkdagen dagen voor deze vergadering.

Op de agenda van deze gebiedscommissievergadering staat onder meer (onder voorbehoud):

  • Aanvragen voor bewonersinitiatieven: opening van de gps-route “Ik ga op reis”; voor nu is de opening uitgesteld naar het najaar; geveltuintjes Brouwersstraat met gezellige afsluiting; silent Disco op vrijdag 12 juni op de balkons van de woonblokken in de verschillende straten grenzend aan de Vredenoordlaan; bekrachtiging bewonersinitiatieven toegekend in de vergadering van 9 april jl.
  • De definitieve agenda kunt u nalezen op: www.rotterdam.nl/wonen-leven/ kralingen-crooswijk.— Agenda en vergaderstukken.

Meld u aan voor De Ster nieuwsbrief (U ontvangt een bevestigingsmail)

Lees hier de privacyverklaring Hiermee geeft u toestemming om wekelijks een nieuwsbrief te ontvangen.