Het is voorjaar en dat kun je zien in de Botanische Tuin Kralingen. Alle aanleiding om een bezoekje te brengen aan ons Lentefeest op zondag 12 mei, van 13.00 tot 17.00 uur. Er is een leuk programma voor jong en oud maar natuurlijk met veel aandacht ‘voor moeder’.

Kom dus bloemschikken met Yvette of papier maken met Marieke, bak je eigen pizza en leer alles over natuur en (water)planten in de tuin. De beroemde hapjes van Layla staan klaar en er wordt natuurlijk muziek gemaakt.

Op deze zondag speelt het gitaarduo bestaande uit Renate van der Hoeven en Wybe Hietbrink en verzorgt ook het Columbus Quintet (Antoinette Ypma, fl uit, Jos Soullié, klarinet, Paula Soullié, hobo, Anke de Groot, fagot en Corry van Meer, hoorn) een optreden. Beide ensembles treden regelmatig op met VAKiR, een vereniging met ongeveer 100 Rotterdammers die kamermuziek maken in ensembles met wisselende samenstelling.

Wist je al dat dit jaar kunstenaar Willem van Hest artist in residence is in de Botanische Tuin Kralingen? Hij is op deze zondag nog in het buitenland, maar je kunt hem en zijn werk uiteraard heel regelmatig aantreff en in de tuin! Vergeet tenslotte niet te genieten van de lente in onze tuin. Je weet niet wat je ziet!

De toegang is gratis, een vrijwillige bijdrage wordt op prijs gesteld.

De hoofdingang van de Botanische Tuin Kralingen vind je aan de Kralingse Plaslaan 110 b.Gratis parkeren in het weekeinde.

Volg ons ook op instagram @botanischetuinkralingen.

PROGRAMMA 2019

12 mei Lentefeest

  • 25 en 26 mei verborgen tuinendagen
  • 20 juni kinderactiviteit/ expositie
  • 21 juni opening Midzomerfestival.
  • 22 juni Alphabet Soup (voorstelling Midzomerfestival)
  • 14 juli zomerconcert • 22 september herfstfees
  • December Lichtjesavond

botanischetuinkralingen.nl


Meld u aan voor De Ster nieuwsbrief (U ontvangt een bevestigingsmail)

Lees hier de privacyverklaring Hiermee geeft u toestemming om wekelijks een nieuwsbrief te ontvangen.