Dit is slechts een deel van de activiteiten voor 55-plussers die in februari worden georganiseerd door de plaatselijke zorginstellingen Aafje, Middin en Lelie Zorggroep. Voor meer informatie dient u zich te wenden tot de genoemde zorginstellingen. U kunt ook kijken op: www.agendakralingencrooswijk.nl.

Uit het activiteitenprogramma in Aafje Hoppesteyn, Boezemsingel 100, tel. 088-8231015

FITGYM
Op maandag van 10.00 tot 11.00 uur vindt er de beweegactiviteit ‘Fitgym’ plaats in Hoppesteyn. Met professionele begeleiding kunt u de beweegactiviteit bijwonen met als doel uw spieren te versterken.

YOGA VOOR SENIOREN
Donderdag 11.00-12.00 uur. Deze les vindt doorgang vanaf 7 deelnemers. Aarzel niet en neem contact op.

Of u nu een beginner bent, herstellende van een blessure, na een tijdje afwezigheid weer terugkeert of gewoon uw beoefening wilt verdiepen. Kom naar de laagdrempelige yoga lessen van Aafje. De vorm is Hatha Yoga en is geschikt voor iedereen. De oefeningen worden indien nodig aangepast. Het enige wat u nodig heeft is makkelijk zittende kleding en een handdoek.

Het is mogelijk om een proefles mee te doen, hier zijn geen kosten aan verbonden. Voor meer informatie kunt u bellen met Sharida Soeltan, telefoonnummer 06-14679990.

KLAVERJASSEN
Op dinsdag van 19.00 – 22.00 uur klaverjassen in de Brasserie van Hoppesteyn.Kosten: € 2,- per keer. Wanneer er genoeg deelnemers zijn, kan er ook gejokerd worden.

OPTREDEN ZANGERES
Op vrijdag 14 februari treedt zangeres Angelique Wardenier op in de Brasserie van Hoppesteyn. Aanvang: 14.00 uur. Entree: € 3,- (met strippenkaart of een los kaartje te koop bij de kassa van de Brasserie). Consumpties zijn voor eigen rekening.

SUPERBINGO
Op zondag 23 februari Superbingo in de Brasserie van Hoppesteyn. Aanvang: 14.00 uur. Kosten: U kunt al vanaf € 5,- meespelen. Consumpties zijn voor eigen rekening.

PIANOMUZIEK
Op vrijdag 7 en 21 februari speelt pianist Bert Arends in de Brasserie van Hoppesteyn. Aanvang: 14.00 uur. Entreekosten: n.v.t.

OPTREDEN KOOR
Op vrijdag 28 februari treedt Koor Nieuw Zuid op in de Brasserie van Hoppesteyn. Aanvang: 14.00 uur. Entree: € 3,- (met strippenkaart of een los kaartje te koop bij de kassa van de Brasserie). Consumpties zijn voor eigen rekening.


Meld u aan voor De Ster nieuwsbrief (U ontvangt een bevestigingsmail)

Lees hier de privacyverklaring Hiermee geeft u toestemming om wekelijks een nieuwsbrief te ontvangen.