Dit is slechts een deel van de activiteiten voor 55-plussers die in november 2019 worden georganiseerd door de plaatselijke zorginstellingen Aafje, Middin en Lelie Zorggroep. Voor meer informatie dient u zich te wenden tot de genoemde zorginstellingen. U kunt ook kijken op: www.agendakralingencrooswijk.nl.

 

 

Uit het activiteitenprogramma in Aafje Hoppesteyn, Boezemsingel 100, tel. 088-8231015

Fitgym

Op maandag van 10.00 -11.00 uur vindt er de beweegactiviteit ‘Fitgym’ plaats in Hoppesteyn. Met professionele begeleiding kunt u de beweegactiviteit bijwonen met als doel uw spieren te versterken. Gratis proefles is mogelijk.

Heeft u vragen? Dan kunt u bellen met Avery James op telefoonnummer 06-37271080.

Yoga

Yoga voor volwassenen en senioren

Let op: Momenteel wordt een wachtlijst gehanteerd voor onderstaande les. Deze les vindt doorgang vanaf 7 deelnemers. Aarzel niet en neem contact op.

Donderdag 11.00-12.00 uur: Groep B – Yoga voor mensen met een bewegingsbeperking
Deze lessen zijn geschikt voor mensen met een bewegingsbeperking, bijvoorbeeld  vanwege de gewrichten (heupen, polsen, knieën). Of voor mensen die herstellen na een val of operatie. De houdingen zijn voornamelijk staand met ondersteuning en zittend op een stoel. De lessen zijn erop gericht om de spieren en gewrichten soepeler te maken. U leert spanningen los te laten en uw concentratie en motoriek te verbeteren. En dat allemaal binnen de grenzen van uw eigen beperkingen.

Het is mogelijk om een proefles mee te doen, hier zijn geen kosten aan verbonden. Wilt u blijven deelnemen? Dan zijn de kosten: 10 lessen voor € 40,-.
Voor meer informatie kunt u bellen: 06-14679990. Of neem een kijkje op de website www.yogaenwelzijn.nl

Pianomuziek
Op vrijdag 1 november en 15 november speelt pianist Bert Arends, in de Brasserie van Hoppesteyn. Aanvang: 14.00 uur. Entree: gratis.

Zanger/entertainer
Op vrijdag 8 november treedt zanger/entertainer Harald Veenstra op met het programma ‘De oude schooltijd’ in de Brasserie van Hoppesteyn. Aanvang: 14.00 uur. Entree: € 3,- (met strippenkaart of een los kaartje te koop bij de kassa van de Brasserie). Consumpties zijn voor eigen rekening.

Superbingo
Op zondag 10 november vindt er een superbingo plaats in de Brasserie van Hoppesteyn. Aanvang: 14.00 uur. Entree: € 5,-. Consumpties zijn voor eigen rekening.

Optreden koor
Op vrijdag 22 november vindt er een optreden plaats van het koor De Meezingers in de Brasserie van Hoppesteyn. Aanvang: 14.00 uur. Entree: gratis.
Consumpties zijn voor eigen rekening.


Meld u aan voor De Ster nieuwsbrief (U ontvangt een bevestigingsmail)
[wysija_form id=”1″]