Informatieavond: wandelen naar Santiago de Compostela

okt 22, 19 Informatieavond: wandelen naar Santiago de Compostela

Afbeelding: Jacobus de Meerdere in Zamor

Het is alweer bijna gedaan met de mooie zomerse dagen en de koude winter komt eraan. Wandelen naar Santiago de Compostela is dus echt iets voor het voorjaar of de zomer. Of toch niet? Waarom zou je niet genieten van de rust op deze prachtige route naar het graf van de apostel Jacobus de Meerdere in die mooie stad in het noordwesten van Spanje?

Nou, dat kan dus best; meestal zijn er nog herbergen open en ook de winter op de Spaanse hoogvlaktes heeft zo zijn charme. Maar als je je niet aan de regels houdt, dan kun je je portemonnee trekken. Een tocht over de Pyreneeën kan je zomaar € 12.000 kosten en dan komen daar nog de kosten van het reddingsteam bij als je ingesneeuwd raakt. Je kunt dat geld beter besteden aan een drankje in ons Café St Jacques op donderdag 31 oktober a.s. Je kunt ons vinden vanaf 17:00 uur in BasQ-kitchen in de Markthal. Ervaren wandelaars van het Genootschap van Sint Jacob vertellen je dan alles over het pelgrimeren naar Santiago de Compostela in elk jaargetijde.

Door landgoed El Berrocal in Zuid-Spanje


Meld u aan voor De Ster nieuwsbrief (U ontvangt een bevestigingsmail)

Abonneer op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws wekelijks

Uw gegevens zijn beveiligd en u kunt zich altijd uitschrijven door onderaan de nieuwsbrief op "Uitschrijven" te klikken. Uw gegevens worden dan direct verwijderd. Lees hier de privacyverklaring Hiermee geeft u toestemming om wekelijks een nieuwsbrief te ontvangen.

Facebook

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *