Dansen op het mooiste plein van Rotterdam? Genieten van huiskamerconcerten van Rotterdamse singer/songwriters of de kinderen tijdens de zomervakantie onderbrengen bij Kicks Kick It? Dat kan dit seizoen allemaal op het Stadspodium! Het Stadspodium Rotterdam is hét buitentheater van Rotterdam. In het hart van de stad, op het Grotekerkplein, zijn concerten en voorstellingen te zien voor en door Rotterdammers. De programmering komt tot stand in samenwerking met verschillende Rotterdamse partijen.

Een greep uit het aanbod:
Fiësta del Tango, de maandelijkse buitensalon met altijd live orkesten, dansoptredens, workshops en natuurlijk alle ruimte om zelf de tango mee te dansen.
Salsa salons, kinderprogrammering op de woensdagmiddagen, dansprogrammering in samenwerking met de SKVR en nog veel meer!

stadspodiumlogo

Optredens en workshops in de buitenlucht in de weekenden van mei t/m september

  • Zaterdag 18 mei – Folklore dag in samenwerking met de SKVR met o.a. Parea, Viva Mexico en Ranco Fitas Do Guadiana. Aanvang: 14.00 uur.
  • Zondag 19 mei – Singer / songwriter huiskamerconcerten in samenwerking met de Popunie en 3voor12 Zuid Holland met o.a. Felix van Cleeff en Vera Jessen Juhrend. Aanvang: 15.00 uur.
  • Zaterdag 25 mei – Huiskamerconcerten van de Opera Dagen. Aanvang: 13.00 uur.
  • Zondag 26 mei – Fiësta del Tango met Nuevo Nocturna, pure muziek, uniek in het Zuid-Amerikaanse genre.

Toegang is altijd gratis.
Voor de complete programmering zie: www.stadspodium-rotterdam.nl

Grotekerkplein, t/o Laurenskerk

Op zaterdag 1 juni muziekfestival Nederland ik hou van jou, bekijk hier de trailer.