De media staan vol van meningen over problemen die al veel te lang aanslepen. Wie heeft de schuld en wat moet er morgen gebeuren? In dat gekrakeel gaat iets anders verloren: wat wil de politiek bereiken? Hoe ziet Rotterdam eruit in 2030? Over die vraag gaat op 3 maart het Visiedebat bij Nivon.

Goede raad is duurzaam is dit jaar het motto van het Visiedebat. Dit vindt plaats in het kader van de verkiezingen voor de gemeenteraad half maart. Onder leiding van voormalig raadslid Peter Aubert geven drie kandidaten hun visie:

  • namens een coalitiepartij: Sara Reitema, PvdA over thema Milieu en klimaat
  • namens een oppositiepartij: Ellen Verkoelen, 50PLUS over thema Ruimte en wonen
  • namens een nieuwe partij: Gwenaëlle Boyaval, Volt over thema Sociale samenhang.

Ben je erbij?
Ook kandidaten van andere partijen krijgen de kans een korte inbreng te leveren. Uiteraard komt de zaal aan bod, evenals degenen die de livestream volgen. Wil je zeker zijn van een plek? Meld je dan zo snel mogelijk aan via bit.ly/ja-ikbenerbij en bekijk de berichten over het debat op Facebook: facebook.com/events/visiedebat-goede-raad-is-duurzaam. Actuele info staat ook op de website van Nivon Rotterdam, zie www.visiedebat.nl.

Steun
Weet je nog niet naar welke partij jouw stem gaat? Of wil je jouw partij steunen tijdens de campagne? Kom naar het Visiedebat op 3 maart om 19.30u.

Bereikbaar
Nivoncentrum is gevestigd op de Dirk Smitsstraat 76, 3031 XE Rotterdam. De Jonker Fransstraat is om de hoek en de Noorderbrug ook. Voor bereikbaarheid zie www.nivonrotterdam.nl/contact/

(ingezonden mededeling Nivon Rotterdam)


Meld u aan voor De Ster nieuwsbrief (U ontvangt een bevestigingsmail)

Lees hier de privacyverklaring Hiermee geeft u toestemming om wekelijks een nieuwsbrief te ontvangen.