98% Geslaagd – After’s Cool

jul 08, 19 98% Geslaagd – After’s Cool

WIJ ZIJN ONWIJS TROTS OP ONZE GESLAAGDE LEERLINGEN. 98% VAN DE EXAMENLEERLINGEN DIE WIJ BEGELEID HEBBEN, HEEFT HET DIPLOMA GEHAALD. OP 12 VESTIGINGEN ZELFS 100%!

Wij feliciteren al onze examenleerlingen op onze Rotterdamse vestigingen (in Kralingen en Hillegersberg en op het Erasmiaans Gymnasium, Libanon Lyceum, Rudolf Steiner College, Rotterdams Montessori Lyceum en Thorbecke Prinsenlaan ).

Doe jij volgend jaar eindexamen? Lees dan op onze eindexamenpagina www.afterscool.nl eindexamenbegeleiding meer over het eindexamenjaar. Eindexamenbegeleiding bij AFTER’S COOL is er voor leerlingen van alle niveaus. We gaan het liefst een lange samenwerking aan tussen examenkandidaten, ervaren coördinatoren en inhoudelijk sterke begeleiders. Door ook samen de voorbereiding van de schoolexamens in te vullen, hebben we samen het verloop van de eindexamens stevig in de hand.

www.afterscool.nl


Meld u aan voor De Ster nieuwsbrief (U ontvangt een bevestigingsmail)

Abonneer op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws wekelijks

Uw gegevens zijn beveiligd en u kunt zich altijd uitschrijven door onderaan de nieuwsbrief op "Uitschrijven" te klikken. Uw gegevens worden dan direct verwijderd. Lees hier de privacyverklaring Hiermee geeft u toestemming om wekelijks een nieuwsbrief te ontvangen.

Facebook

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *