Rotterdam – Donderdag controleerden agenten het verkeer op de Zaagmolenstraat. Tijdens de actie werden vooral opvallende en dure auto’s gecontroleerd. Vier mannen werden aangehouden voor het bezit van harddrugs, bezit van levensgevaarlijk vuurwerk en op verdenking van witwassen.

De controle vond plaats tussen 13.00 en 21.00 uur. Er werden ruim 50 auto’s aan de kant gezet. Vier bestuurders werden aangehouden. Twee Rotterdammers van 28 en 34 jaar bleken diverse verdovende middelen op zak te hebben. Een derde man, van 19 jaar uit Rotterdam, had een flink geldbedrag op zak. De vierde arrestant, een 25-jarige Rotterdammer, had 8 levensgevaarlijke cobra’s in zijn auto. Zowel de harddrugs, het geldbedrag en het vuurwerk zijn in beslag genomen voor onderzoek. De politie gaat bijvoorbeeld bekijken wat de herkomst is van het geldbedrag.

Andere gecontroleerde autobezitters kregen een bekeuring voor het niet kunnen tonen van een identiteitsbewijs of het rijden zonder rijbewijs of verzekering. Een persoon betaalde direct openstaande boetes met € 500 euro en één auto werd buiten gebruik gesteld in verband met openstaande bekeuringen.

Politie.nl

Meld u aan voor De Ster nieuwsbrief (U ontvangt een bevestigingsmail)
[wysija_form id=”1″]