Op zaterdag 30 juli deed zorgorganisatie Aafje voor het eerst mee aan het Zomercarnaval in Rotterdam. Ruim 30 vrijwilligers en medewerkers van verschillende Aafje-locaties dansten in kleurrijke en op maat gemaakte kostuums – mee in de swingende straatparade. Onder leiding van Cabo Verde Chegou is er hard getraind om er een echte show te maken. En dat is gelukt.

Bij Aafje krijg je de ruimte om … te dansen!
“Bij Aafje werken medewerkers met allerlei verschillende etnische achtergronden. Wij vinden het belangrijk dat iedereen de ruimte krijgt om zichzelf te zijn. Het Zomercarnaval sluit hier mooi op aan΅, vertelt Jan Jaap Ensing, directeur Mens en Ontwikkeling bij Aafje. “Door mee te doen aan dit kleurrijke evenement willen we laten zien dat Aafje er voor iedereen is.”

Foto’s: Michelle Muus

 

Over Aafje
Bij Aafje geven we de zorg die we onze eigen ouders toewensen. Dit doen we met thuiszorg, maar ook in onze huizen en revalidatiecentra. Door te luisteren, aandacht te geven en in te spelen op behoeften. Zo dragen wij bij aan herstel, aan een gevoel van veiligheid, aan gezondheid, aan zelfvertrouwen, aan plezier. Aan het leven. www.aafje.nl


Meld u aan voor De Ster nieuwsbrief (U ontvangt een bevestigingsmail)

Lees hier de privacyverklaring Hiermee geeft u toestemming om wekelijks een nieuwsbrief te ontvangen.