Oud-Crooswijk – Het Van Meekerengebied in Crooswijk wordt de komende jaren aangepakt. De gemeente knapt een aantal straten, pleinen en het groen op. Havensteder gaat ondertussen haar woningen in dit gebied grondig vernieuwen.

Het Van Meekerengebied is het stukje wijk tussen de Crooswijkseweg, Pijperstraat, Boezemstraat en Crooswijksesingel. De openbare ruimte – dus: de straten en pleinen – zijn hier flink verouderd. Er is veel steen en weinig groen. Daar wil de gemeente verandering in brengen.

Wilt u daarover meedenken? Dit kan begin volgend jaar. De gemeente organiseert dan – samen met Havensteder – een aantal bewonersavonden. Wijkbewoners krijgen hiervoor een uitnodiging. Wilt u nu al graag uw idee of wens delen? Mail dan naar vanmeekerengebiedso@rotterdam.nl.

De gemeente trekt in dit project samen op met Havensteder. De woningcorporatie gaat namelijk in dezelfde periode aan de slag in het Van Meekerengebied. Alles over deze plannen leest u op de website van Havensteder: www.havensteder.nl/oudcrooswijk.

Meer weten over wat de gemeente gaat doen in het Van Meekerengebied? Kijk op www.rotterdam.nl/vanmeekerengebied.

(Ingezonden mededeling gemeente Rotterdam)


Meld u aan voor De Ster nieuwsbrief (U ontvangt een bevestigingsmail)

Lees hier de privacyverklaring Hiermee geeft u toestemming om wekelijks een nieuwsbrief te ontvangen.