Aanhouding in liquidatiezaak Willem Ruyslaan

feb 06, 19 Aanhouding in liquidatiezaak Willem Ruyslaan

Een 23-jarige Rotterdammer is deze week aangehouden in de liquidatiezaak aan de Willem Ruyslaan. Hij wordt verdacht van betrokkenheid bij de moord op de 64-jarige Rotterdammer Moon Tong Choi uit Hongkong.

Liquidatie
Het was woensdag 17 oktober 2018 10.55 uur : vlak voor de kruising Willem Ruyslaan met de Oudedijk in Rotterdam-Kralingen, werd Choi van dichtbij neergeschoten. Hij zat in de auto, toen een man op een motorscooter hem van dichtbij onder vuur nam. Hij raakte levensbedreigend gewond en overleed een week later in het ziekenhuis. Zijn bijrijder bleef ongedeerd. De dader ging er op een scooter vandoor in de richting van de Kralingse Zoom. Op de ‘s-Gravenweg ging hij onderuit en vervolgde zijn vlucht te voet. Hiervan zijn camerabeelden online gezet en getoond in Bureau Rijnmond en Opsporing Verzocht.

Informatie?
Ook al is het even geleden, nog steeds is informatie over het schietincident van harte welkom. Het slachtoffer was een bekende van de politie en gelet op de aard van het incident wordt er serieus rekening gehouden met een afrekening in het criminele (drugs) milieu. Tips of informatie kunt u nog steeds doorgeven.

Meer informatie: Politie.nl


Meld u aan voor De Ster nieuwsbrief (U ontvangt een bevestigingsmail)

Abonneer op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws wekelijks

Uw gegevens zijn beveiligd en u kunt zich altijd uitschrijven door onderaan de nieuwsbrief op "Uitschrijven" te klikken. Uw gegevens worden dan direct verwijderd. Lees hier de privacyverklaring Hiermee geeft u toestemming om wekelijks een nieuwsbrief te ontvangen.

Facebook

0 reacties

Trackbacks/Pingbacks

  1. Tweede aanhouding in liquidatiezaak Willem Ruyslaan - De Ster Online - […] de moord op de 64-jarige Rotterdammer Moon Tong Choi uit China. Vorige week hield de politie al een eerste…
  2. Derde aanhouding in liquidatiezaak Willem Ruyslaan - De Ster Online - […] op de 64-jarige Rotterdammer Moon Tong Choi uit China. Twee weken geleden hield de politie al een eerste verdachte…

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *