Rotterdam – Rotterdamse politieagenten hebben van zondag op maandag een flinke drugsvangst gedaan. De agenten hielden drie mannen aan die verdacht worden van de handel in of koop van drugs.

Skwibus
Het Skwibus team hield zondag een actie tegen drugsoverlast. Rond zes uur zagen zij een verdachte situatie bij een flat aan de Oostmaaslaan. Zij besloten twee jongemannen die daar een flat binnen wilden gaan aan te spreken.

Het tweetal gaf aan dat zij boodschappen had gehaald voor een oudere dame. De agenten checkten het verhaal. Al snel bleek er geen sprake te zijn van een oudere dame.

Harddrugs
Wel troffen de politiemensen in een woning ongeveer 8 kilo harddrugs en een geldbedrag aan. Daarnaast stonden in de woning verschillende materialen waarmee drugs vervaardigd kan worden.

Twee verdachten, een 23-jarige Schiedammer en een 36-jarige Fransman, zijn naar het politiebureau gebracht voor verhoor en ingesloten in afwachting van het verdere onderzoek.

Een twintigjarige Rotterdammer die bij de woning aanbelde is ook aangehouden. Tegen hem kon niets blijken, hij mocht het politiebureau diezelfde avond nog verlaten.Goederen

Alle goederen in de woning zijn in beslag genomen voor vernietiging. Het onderzoek naar deze woning en de verdachten wordt voortgezet.

Politie.nl