Wilt u graag sporten, maar is het voor u lastig de contributie te betalen? Jayra Sport kan u helpen. Samen met diverse sponsoren bieden wij volwassenen met een beperkt budget de mogelijkheid gratis bij ons te sporten.

Wilt u weten of u in aanmerking komt? Wilt u in aanmerking komen voor gratis sporten bij Jayra Sport vanwege uw beperkte inkomen? Vult u dan het formulier op onze site in en verzend uw aanvraag. Wij beoordelen vervolgens uw aanvraag en laten u weten of deze al dan niet is goedgekeurd. Na goedkeuring bent u een jaar lang gratis welkom bij ons. Omdat uw financiële situatie kan veranderen, moet u de aanvraag jaarlijks opnieuw indienen.

Gratis sporten voor volwassenen met een beperkt budget
Sporten is dé manier om gezond te blijven, zelfvertrouwen te creëren en te werken aan belangrijke sociale vaardigheden. Helaas kan het zo zijn dat u te weinig geld heeft voor een sportabonnement. U kunt bijvoorbeeld langdurig te weinig inkomen hebben, of als gevolg van de coronacrisis geldzorgen hebben.

Jayra Sport is een maatschappelijk betrokken club en dus helpen wij u graag. Heeft u een inkomen op minimum niveau en bent u minimaal 18 jaar. Dan komt u wellicht in aanmerking voor gratis sporten.