Het zal u niet ontgaan zijn dat er bij Keurslager van Linschoten altijd iets is te beleven. Menige zaterdag is het de ‘Big Green Egg’ die voor verrukkelijke geuren en heerlijk hapjes zorgt.

Hubert en David
Toen Hubert en David van Linschoten gevraagd werden om mee te doen aan de ‘Big Green Egg contest’ bij François Geurds (FG Restaurant) aarzelden zij geen moment. Dat het niveau van de wedstrijd heel hoog was en de ‘black boxes’ ook een aantal (mooie) vissen bevatten, mocht de pret niet drukken Het was een fantastische dag met schitterend weer en een enthousiast publiek dat d.m.v. een zeskamp ook nog punten mocht bijdragen.

Signature gerecht
Het ‘signature gerecht’ (gerecht waarmee de kok laat zien wat hij kan en waarop hij trots is) waar de jongens zich vooral op hadden toegelegd, viel bij de jury zeer goed in de smaak. De vis was het grootste struikelblok. Voor de rest brachten Hubert en David het er heel aardig vanaf. De top 3 net niet gehaald maar toch bekroond met de AANMOEDIGINGSPRIJS 2017!

Gepekelde en gerookte pata negra kotelet gegrild op de BGE en afgelakt met gekaramelliseerde appelstroop. Geserveerd met gepofte pastinaak met hazelnoten en kalfsjus.

 

 

 

 

 

 

Meld u aan voor De Ster nieuwsbrief (U ontvangt een bevestigingsmail)
[wysija_form id=”1″]