Het Kinderkamp Kralingen-Crooswijk van Buurtwerk vindt plaats van 21 tot en met 25 juli in Vierhouten op de Veluwe. Zoals de twee voorgaande jaren voeren wij weer actie om de benodigde financiën te verwerven. Naar onze mening zou ieder kind een lekkere vakantie moeten hebben, maar helaas is dat voor veel kinderen niet mogelijk, om diverse redenen. We hebben in 2012 en 2013 voldoende opgehaald om 50 kinderen een super vakantieweek te bezorgen. Op Facebook zijn de enthousiaste verhalen nog te lezen. In 2014 gaan we er weer voor. We hebben dit jaar 8.000,- nodig. Doet u mee?

Update
De afgelopen week hebben we weer een aantal schenkingen gekregen. Het bedrag dat nog bij elkaar gebracht moet worden staat nu op 2.200,-. Als we nog een paar weken actief zijn met elkaar, gaan we dat zeker halen!

Flessenactie
De flessenactie loopt ook nu nog. Wilt u flessen inleveren ten bate van het Kinderkamp Kralingen-Crooswijk dan kan dat op het Vredenoordplein nr. 10 bij Buurtwerk of bij Welzijnspraktijk De Esch in Pompgebouw De Esch tegenover het winkelcentrum.

Een zeer actieve inwoner van De Esch heeft via Facebook bekendgemaakt dat hij de flessen wel op wilde komen halen. Een behoorlijk aantal mensen heeft van dit aanbod gebruikgemaakt en daarmee is 12,50 bij elkaar gebracht.

Muziekinstrumenten
Voor een muziekprogramma tijdens het kinderkamp hebben wij muziekinstrumenten nodig, instrumenten die gemakkelijk te vervoeren zijn. Dus, als u nog een of meerdere muziekinstrumenten heeft liggen die u kwijt wilt, laat het ons dan weten. Wij willen ze graag bij u op komen halen.

Vriend?
Sinds kort is het mogelijk om ‘Vriend van het Kinderkamp Kralingen-Crooswijk’ te worden voor 25,- per jaar. Om de komende jaren door te kunnen gaan met het kinderkamp, hebben wij veel vrienden nodig!

Contact
U kunt ons bereiken op ons mailadres: kinderkampkc@gmail.com of telefonisch: Anita Kornman op 06-11886979 of Clara van Vliet op 06-54362001. Tevens kunt u ons volgen op Facebook onder Kinderkamp Kralingen- Crooswijk of via onderstaande link: facebook.com/kinderkamp.kralingencrooswijk

Doneren
Wilt u doneren dan kan dat op nummer: NL59 INGB 065.35.10.462, t.n.v. Stichting Buurtwerk Kralingen-Crooswijk o.v.v. 61132, kinderkamp 2014.

Alvast hartelijk dank voor uw bijdrage!

Actie Kinderkamp KC de laatste loodjes