Parelhoen, gevuld met zalm en roomkaas – Het was prachtig weer, tot laat in de avond. Sander was net terug van een maand in het Verre Oosten en zijn thuiskomst moest natuurlijk gevierd worden met een etentje. Ondanks dat het stel in Prins Alexander woont kozen zij voor een tafeltje bij Van Stralen op de Oudedijk.

Sander: “De keus van Tamara. Zij heeft vroeger in Kralingen gewoond en vindt Van Stralen niet alleen het beste restaurant van deze buurt, maar ook het gezelligste.” Tamara lacht: “het was ook weer heerlijk. Vooraf hadden wij een zalmbonbon gevuld met garnalen en als ‘hoofd’ een rollade van parelhoen, gevuld met zalm en roomkaas, om je vingers bij op te eten. En Tamara stuurde ook nog de bon van dit diner op naar De Ster en ja hoor, ze vielen in de prijzen: zes flessen stevige Franse Merlot geplukt en gebotteld tussen Montpellier en Nîmes.

wijnspecialist

Wilt u ook kans maken op een gratis doos heerlijke wijn uit het uitgebreide assortiment van DE KRALINGSE WIJNSPECIALIST? Ga dan eten bij één van de restaurants op de culinair pagina in de krant en stuur de bon hiervan op naar DE STER, IJsclubstraat 37, 3061 GS, Rotterdam. Misschien bent u de volgende winnaar. Maar u kunt natuurlijk ook alvast even langs DE KRALINGSE WIJNSPECIALIST in de Lusthofstraat lopen.

kralwijn-logo