‘We gaan gewoon vrolijk door’

Banketbakkerij Carlier is een begrip in Kralingen. De zaak bestaat al 123 jaar en heeft een hele lijst aan vaste klanten. Nu gingen er geruchten dat de succesvolle zaak na meer dan een eeuw toch zou gaan sluiten. Maar niks is minder waar. De bakkerij heeft helemaal geen plannen om te sluiten, maar op de één of andere manier gaat dat verhaal al wel lang de ronde.

Het verhaal dat de bakkerij ging sluiten bereikte via via ook de oren van OPEN Rotterdam. En wij bleken niet de enige te zijn die Carlier hierover benaderde. “Meerdere klanten dachten ook dat we gingen sluiten”, vertelt Manna van Hengel.

Manna kan alleen maar gokken waarom de verhalen over een sluiting rondgaan. “We hebben een jaar geleden op Facebook aangekondigd dat we gaan stoppen met onze bonnen spaaractie. Misschien hebben mensen dat verkeerd begrepen en denken ze dat we helemaal gaan stoppen.

”De mensen achter banketbakkerij Carlier vinden het vervelend dat deze roddel al een poos rond gaat en weten niet wat ze er tegen kunnen doen. “Kralingen is net een dorp waar verhalen opkomen en gaan rollen. Het klopt niet, we gaan gewoon vrolijk door.”

Lees ook: desteronline.nl/banketbakkerij-carlier-een-heel-bijzondere-winkel

Via: mediapartner OpenRotterdam


Meld u aan voor De Ster nieuwsbrief (U ontvangt een bevestigingsmail)

Lees hier de privacyverklaring Hiermee geeft u toestemming om wekelijks een nieuwsbrief te ontvangen.