Mensen in Kralingen zullen het misschien niet zo bijzonder vinden, die stappen regelmatig bij Carlier naar binnen voor de meest uiteenlopende lekkernijen van de Kralingse banketbakker. Die vinden het heel gewoon dat het gebak van Carlier het lekkerste is. Want als je echt iets bijzonders wilt, iets onderscheidends, dan moet je wel naar Carlier. Carlier is in Kralingen en omstreken een begrip. En hoeveel van deze ‘begrippen’ zijn er nog over in Kralingen?

Laten we met het winkelinterieur beginnen. Elke zichzelf respecterende middenstander verbouwt om de 5 à 10 jaar zijn zaak. Want wie wil er nog in een winkel komen, die zwaar gedateerd is? Komt u nog wel eens in een winkel waar bruine tegeltjes aan de muur zitten of met oranje, psychedelisch behang, of waar men de wand opvrolijkt met een letterbak? Dat kan toch nooit wat zijn?

carlier winkel

Art-Deco
Toen B.J. Carlier in 1903 begon aan de Avenue Concordia 57 (Carlier begon zijn bedrijf op 3 november 1900 aan de Avenue Concordia 97 en verhuisde drie jaar later naar het Art-Decopand op nummer 57) heeft hij niet op een guldentje gekeken. Het moest een prachtige banketbakkerij worden met klasse, de Avenue Concordia waardig en dat kost nu eenmaal geld. De allerbeste banketbakkersartikelen kunnen nu eenmaal alleen in de mooiste winkel worden verkocht. Maar daarna, dus sinds 1903, is er nóóit meer iets veranderd aan het interieur. En het overleefde alle modieuze trends. Waarom? Omdat het product bij Carlier perfect is. Om met een bekende wasmachineproducent te spreken: ‘Er is geen betere’. En dat is anno 2014 nog steeds zo.

Visite?
Krijg je visite die van belang is? Dan bestel je petit fours, taart of gebakjes bij Carlier. Ga je trouwen en moet alles perfect kloppen op de mooiste dag van je leven? Dan bestel je een bruidstaart bij Carlier.

De prachtigste bruidstaarten worden door eigenaar en banketbakker Arjan van Poll (foto) en zijn team gecreëerd.

De prachtigste bruidstaarten worden door eigenaar en banketbakker Arjan van Poll (foto) en zijn team gecreëerd.

Voor Kralingenaars is dit allemaal niets nieuws, maar voor de mensen buiten Kralingen en de nieuwbakken inwoners van Kralingen is dit een les: Wil je echt indruk maken, kies dan het beste wat er is – natuurlijk bij Carlier!

carlier logoAvenue Concordia 57 – Rotterdam-Kralingen
Tel. 010-4123659
www.facebook.com/BanketbakkerijCarlier

 


Meld u aan voor De Ster nieuwsbrief (U ontvangt een bevestigingsmail)

Lees hier de privacyverklaring Hiermee geeft u toestemming om wekelijks een nieuwsbrief te ontvangen.