Op zaterdag 9 oktober is in Kerkelijk en Cultureel Centrum Pro Rege aan de Oudedijk 113, Rotterdam-Kralingen het laatste concert van een serie van 8 concerten met de strijkkwartetten van Beethoven, gespeeld door het Daniel Kwartet. Het concert begint om 15:00 uur.

Gespeeld worden: Strijkkwartet nr. 6, in Bes groot op. 18-6 en Strijkkwartet nr. 14, in cis klein, op. 131. Er is geen pauze. Tijdens het concert worden toelichtingen gegeven.

Kaarten
Kaarten kosten slechts € 15. Ze zijn te bestellen via: kaarten@muzikc.nl of telefonisch: 06-53402732. In verband met de coronamaatregelen is het tijdelijk niet mogelijk om
kaarten aan de zaal of bij de voorverkoopadressen te kopen. Ook als u gebruik maakt van de strippenkaart verzoeken we u te reserveren.

Programma
Stichting Muzikc werkt hard aan het concertprogramma van het komende seizoen. Op vrijdag 22 oktober is er een concert met jong talent van het Rotterdams Muziekinstituut Hellendaal met een herdenkingsconcert. Dit jaar is het 200 jaar geleden dat de Rotterdamse componist Pieter Hellendaal werd geboren. Hij had een grote naam als componist en uitvoerdend musicus en werd de leermeester van Händel. Hij had overigens geen hoge pet op van zijn leerling en tijdens het concert zal dat duidelijk worden. Verder staat op vrijdag 5 november een concert op het programma met de beroemde Nederlandse bariton Robert Holl. Het traditionele kerstconcert is gepland voor zaterdag 11 december. Een concert met Simin Tander is in voorbereiding.

Tot ziens op onze concerten! Steeds in Kerkelijk en Cultureel Centrum Pro Rege aan de Oudedijk 113, Rotterdam-Kralingen.
(ingezonden mededeling Stichting Muzikc)
www.muzikc.nl