Jeugdige voetbaltalenten tot en met 15 jaar opgelet: voor het tweede achtereenvolgende jaar organiseert TV-zender Cartoon Network, de ultieme bestemming voor fun en avontuur, ‘CN Voetbalacademie’. Ben jij er klaar voor om jouw voetbaltalent te tonen? Wie weet win jij deze zomer een training met een internationale voetbalster in Londen!

Trap jij graag een balletje? Kun je perfect de bal hoog houden, de bal in één keer stilleggen op je hoofd of misschien wel het lastige trucje ‘rond de wereld’ uitvoeren? Upload dan vanaf 8 juni een video met jouw beste voetbaltruc via de website www.CartoonNetwork.nl  en wie weet vlieg jij in augustus naar Londen om samen met jong voetbaltalent uit heel Europa te trainen met een internationale profvoetballer!

Voetbaltalenten tot en met 15 jaar kunnen tot 30 juni een video van hun voetbaltrucs insturen. Van 3 tot 17 juli kan er dan gestemd worden op de coolste trucs, waarna een deskundige jury de winnaar zal kiezen uit de top 20 video’s met de meeste stemmen. De winnaar zal samen met een ouder afreizen naar Londen om te trainen met een internationale voetbalster. Wie deze voetbalster is, wordt eind mei bekend gemaakt.

CN01

Winnaar CN Voetbalacademie 2012
Vorig jaar vond de allereerste editie van CN Voetbalacademie plaats. Samen met niemand minder dan Robin van Persie ging Cartoon Network op zoek naar hèt voetbaltalent van 2012. Uit ruim 350 Nederlandse inzendingen won de 12-jarige Jeslin Niens uit Raalte met haar voetbaltrucje en daarmee de droomprijs: een trainingssessie met Robin van Persie in Londen.

Bekijk de Nederlandse website op www.CartoonNetwork.nl

CN-logo