Geen 1 april grap maar de dag voor het gezelligste evenement van het jaar: BELEEF DE LUSTHOFSTRAAT. Wegens succes geprolongeerd! Na de eerste editie in maart vorig jaar en het succes van de kerstmarkt, werd er op aangedrongen deze twee evenementen tot traditie te maken. Dus jaarlijks deze evenementen terug laten komen in ons programma.

Voor dit evenement zal dat dan steeds rond eind maart gaan plaatsvinden. Deze keer dus op 1 april 2017 “Beleef de Lusthofstraat”. Dit is weer het centrale thema. De attracties en het entertainment zijn de omlijsting. Het gaat immers om de winkeliers van de straat! De winkeliers gaan hapjes, drankjes, staaltjes, bloemetjes en snoepjes uitdelen. Er staan daarvoor 55 houten kramen in de straat.

Het evenement zal plaatsvinden van 10.00 – 17.00 uur. Er zijn ook een zweefmolen, draken springkussen, een ballenbak, 2 schmink clowns in een opblaastent, een DJ die gezellige achtergrondmuziek verzorgt voor de hele straat, een prosecco bar en een poffertjeskraam die uitdelen en eyecatchers aan het begin en het eind van de straat en niet te vergeten goochelaar Tim Slaats! We gaan er met elkaar weer een mooi feest van maken, uiteraard!

www.facebook.com/lusthofstraatkralingen