Op zaterdag 8 april 2017 vindt de Nationale Open Golfdag plaats op Golfbaan Kralingen. De Open Golfdagen worden ieder jaar gezamenlijk georganiseerd door de Nederlandse Vereniging van Golfaccommodaties (NVG), de Nederlandse Golf Federatie (NGF) en de Professional Golfers Association (PGA Holland).

Het doel van de Open Golfdagen is enerzijds om potentiële golfers voor de golfsport te enthousiasmeren en anderzijds bestaande golfers naar de golfbaan te trekken, maar ook om mensen uit de omgeving te laten zien wat er achter de hekken gebeurt. Het promoten van de golfsport is ook belangrijk, hiervoor zijn de Open Golfdagen uitermate geschikt. Golf kan zich hierdoor op de kaart zetten. Daarnaast zal het de beeldvorming en de toegankelijkheid van de sport zeker ten goede doen. Tijdens de Open Golfdag kan je op een leuke manier kennismaken met de golfsport. Op onze golfbaan worden onder meer rondleidingen, clinics en een putting wedstrijd georganiseerd. Daarnaast verwelkomen leden en vrijwilligers jou van harte en kan je in het clubhuis terecht voor een hapje en een drankje.

Voor wie?
De Nationale Open Golfdag is voor iedereen! Heb je al eerder gegolfd, maar hier nooit een vervolg aan gegeven? Dan zijn de Open Golfdagen een perfect moment om weer eens vrijblijvend een balletje te slaan. Nog nooit een bal geslagen? Kom dan langs om te ervaren hoe leuk golf kan zijn. Deelnemen aan de Open Golfdag kan alleen, maar het is natuurlijk veel leuker om ook je familie, vrienden en/of kennissen uit te nodigen.

Programma
Tussen 12.30 en 17.00 uur ben je welkom op Openbare Golfbaan Kralingen. Er zijn diverse activiteiten op de Putting Green, Driving Range en men kan op hole 1 & 9 ondervinden hoe fantastisch het is om echt te golfen. Natuurlijk in het bijzonder op Golfbaan Kralingen.

Ga naar www.golfbaankralingen.nl voor meer informatie of bel met 010-2105378. Mailen kan ook naar info@golfbaankralingen.nl.

Wij zien je graag op zaterdag 8 april tijdens de Nationale Open Golfdag 2017 op Openbare Golfbaan Kralingen!

Golfbaan Kralingen
Kralingseweg 200
3062 CG Rotterdam

 

Meld u aan voor De Ster nieuwsbrief (U ontvangt een bevestigingsmail)