Maandag 21 oktober is De Jonge Advocaten verhuisd van haar vertrouwde stek aan de Essenlaan 4 op de hoek met de ‘s-Gravenweg – oorspronkelijk woonhuis van de familie Jamin – naar de Tijs van Zeventerstraat 15. Ooit touwfabriek, vervolgens vestiging van de deelgemeente, daarna onderdak voor Architectenbureau Weeda Van der Weijden en nu dus kantoor van De Jonge Advocaten.

De verhuizing past in het streven om te kunnen groeien: op de Essenlaan was de rek er gewoon uit. Bovendien waren de advocaten toe aan ‘iets nieuws’, maar voorwaarde was wel om in Kralingen te kunnen blijven. Een groene wijk met karakter en historie, waar de togadragers, en ook de secretaresses, zich thuis voelen en die bovendien makkelijk bereikbaar is.

‘De Tijs’
Het gebouw aan de Tijs van Zeventerstraat – dat de advocaten inmiddels ‘De Tijs’ hebben gedoopt – is na een grondige verbouwing klaar voor de toekomst. Het interieur is licht en ruim, met verrassende kleuraccenten. De IT-faciliteiten zijn ‘state of the art’; de bibliotheek is volledig gedigitaliseerd en in de komende jaren zal ook zo veel mogelijk afscheid worden genomen van papieren dossiers.
V.l.n.r. Mike Hermans, Stijn Stubenrouch, Rémi van Lenningh, Jan de Jonge en Hein Snijders

Nieuwe website
Gelijktijdig met de verhuizing heeft het advocatenkantoor een compleet nieuwe website gelanceerd: wie nieuwsgierig is raadplege www.dejongeadvocaten.nl. Deze belicht de geschiedenis van het kantoor, de 10 advocaten (met name gespecialiseerd op ondernemings-, arbeids-, vastgoed- en bestuursrecht), de tarieven en, last but not least, relevante juridische ontwikkelingen. Alle medewerkers van ‘De Jonge advocaten’ – het kantoor ontleent zijn naam aan de oprichter, Jan de Jonge – staan te trappelen om vanuit hun nieuwe locatie (met 23 eigen parkeerplaatsen de markt verder te veroveren. Of, om een typisch Rotterdamse uitdrukking te gebruiken: ze hebben er zin an!

dejonge-advocaten-logo

Tijs van Zeventerstraat 15
Postbus 4024 – 3006 AC Rotterdam
Tel. 010-2140400
e-mail: info@dejongeadvocaten.nl
www.dejongeadvocaten.nl