In samenwerking met wijkhuis Jaffa in de Weteringstraat heeft Buurtvereniging Vredenoord jarenlang de 60+ club georganiseerd. Er kwamen gemiddeld 50 personen per activiteit. Waaronder busreisjes, spelletjes en veel feestjes. Altijd heel gezellig, zeker met de feestdagen. In die tijd kwamen o.a. Joke Bruijs en Mini en Maxi optreden.

Kerstverhaal
Met het kerstfeest kwam iedereen mooi aangekleed en las ik onder de kerstboom het kerstverhaal voor. Nu jaren later met goede herinneringen, wens ik iedereen fijne en gezonde kerstdagen en met heel mijn hart hoop ik dat wij wat positiever het jaar 2018 in gaan, want het leven kan zo mooi zijn!

De foto waarop Greet op een stoel staat is gemaakt is in de Blaardorpstraat waar Buurthuis Vredenoord ooit gevestigd was. Volgens Greets dochter Nora steekt Greet daar een toespraak af tijdens de nieuwjaarsborrel. Op de andere foto leest Greet onder de kerstboom het kerstverhaal voor in Wijkhuis Jaffa, ooit gevestigd aan de Weteringstraat. Wanneer dit allemaal precies heeft plaatsgevonden is niet helemaal duidelijk. Greet beloofde nog ’s in haar papieren te duiken. In de jaren’70 of ’80? Red.

Greet Wijs

Meld u aan voor De Ster nieuwsbrief (U ontvangt een bevestigingsmail)

Lees hier de privacyverklaring Hiermee geeft u toestemming om wekelijks een nieuwsbrief te ontvangen.