Een professionele website is voor iedereen betaalbaar. Wanneer de keuze wordt gemaakt bij een onderneming of bedrijf om een website te laten maken is het van groot belang dat dit ook goed gerealiseerd wordt. Uw website is het onmisbare online visitekaartje van uw bedrijf. De eerste indruk moet bij de klant een goed gevoel geven. Het is van groot belang dat deze professionaliteit uitstraalt en goed aansluit bij uw huisstijl. 

Wij werken hoofdzakelijk met WordPress thema’s waardoor u veel kosten bespaart op het ontwerp van de site en er is keuze uit honderden thema’s. Heeft u een thema gevonden wat naar uw zin is dan maken wij dit op maat voor uw onderneming en vervolgens zorgen wij dat uw site snel en vakkundig online komt.

Instap pakket ( € 575,-)
Op basis van WordPress Template dat u zelf kunt uitkiezen maken we de site op maat voor uw onderneming.

De volgende diensten worden geleverd:

  • Het aanvragen van het domein pakket
  • Aanmaken van uw email adressen
  • Aanmaken database
  • Installeren CMS
    gebruiksvriendelijk onderhoudssysteem zodat u zelf uw site kunt onderhouden.
  • Installeren thema (inclusief aanpassingen)
  • 5 standaard pagina’s
  • Aanmaken contact formulier
  • Online brengen van uw website plus SEO (voor een optimale vindbaarheid)

 prijs is exclusief aanschaf van het door u gekozen thema


Maak uw bedrijf startklaar
Mocht u ook uw logo willen laten restylen of een compleet nieuw logo laten ontwerpen dan kan dat als extra service tegen een gunstig tarief. Ook kunnen wij uw briefpapier en kaartje ontwerpen zodat uw bedrijf volledig startklaar is om de markt op te gaan met een professionele uitstraling.

Onderhoud
Het voordeel van een website die werkt met een CMS systeem is het gemak van het onderhoud en is daardoor ook financieel aantrekkelijk. Als u zichzelf in de materie verdiept, kunt u na verloop van tijd uw eigen website bijhouden. Lukt dit niet of is er geen tijd voor dan kan altijd om ondersteuning gevraagd worden, zowel telefonisch of op afspraak. Ook is het mogelijk om een onderhouds-contract af te sluiten.

Extra wensen voor uw site gaan in overleg en hiervoor wordt altijd eerst een passende offerte gemaakt.

Voor een eerste indruk kunt u kijken op www.uphof.nl/home/portfolio en mocht u geïnteresseerd zijn dan kunt u contact opnemen via het contactformulier.

 

logo

roze_front