Het gaat met de corona de goede kant op en er mag steeds meer maar tegelijkertijd wordt het wel stiller om mij heen. Veel kennissen en vrienden zijn op vakantie of zijn plannen daarvoor aan het maken. Ik hoop wel dat ze wat vrolijker terugkomen, want veel mensen zijn wat negatiever geworden in deze tijd. Ik dacht daaraan vanmorgen toen ik op mijn computer een filmpje zag van het ontsteken van de verlichting van het vuilvishuisje in de Boezemstraat. Daar stond bij dat er weer veel bobo’s bij waren. Ik heb als raadslid van de deelgemeente drie jaar mijn best gedaan, samen met de bewoners, om aan geld te komen voor de verlichting en ook dat die kan blijven branden. Nu is het een juweeltje voor Crooswijk waar we trots op zijn.

Ik mis de deelraad nog iedere week en ook het meewerken met Gemeentewerken en het meevaren met de waterpolitie op de Maas.

Ook moet ik terugdenken aan de  10 jaar durende sanering van de Vlinderbuurt, waar van alles gebeurd is. Het was toen alles werd weggegraven net een oorlogsgebied . Veel nieuwe bewoners weten dat niet en wonen nu in een mooie wijk .

Waar je goed op moet letten is, dat “huisjesmelkers” niet alles opkopen in je buurt, zoals ik van de week zag toen ik bij mijn tandarts was op de Voorschoterlaan. Zij liet mij een grote, lelijke uitbouw zien, vlak naast haar pand. Ik hoop dat er door de bewoners goed op ons gebied wordt gelet.

Greet Wijs


Meld u aan voor De Ster nieuwsbrief (U ontvangt een bevestigingsmail)

Lees hier de privacyverklaring Hiermee geeft u toestemming om wekelijks een nieuwsbrief te ontvangen.