De bewonersvereniging Lusthofkwartier is een nieuwe bewonersvereniging in het hart van Kralingen. In vrij korte tijd zijn wij erin geslaagd een serieuze gesprekspartner te zijn voor de Gemeente Rotterdam en andere partners, zoals bijvoorbeeld woningcorporatie Woonstad Rotterdam.

Bewoners en ondernemers in het gebied tussen de Voorschoterlaan en de Willem Ruyslaan, en tussen de Oudedijk en de Oostzeedijk Beneden kunnen lid worden. Bovendien willen we als bewonersvereniging initiatieven stimuleren die door bewoners uit het Lusthofkwartier worden ontwikkeld.

Studenten?
Wij willen graag in contact komen met aspirantbestuursleden bijvoorbeeld studenten die zich willen ontwikkelen of andere geïnteresseerden die zich maatschappelijk willen inzetten. Voor de korte termijn zijn wij op zoek naar een penningmeester die zich richt op de financiële organisatie van de vereniging Tevens zijn wij op zoek naar iemand die het secretariaat van de vereniging verder wil uitbouwen. Natuurlijk kunnen in overleg ook andere zaken worden opgepakt, al naar gelang je voorkeur of interesse.

Wij bieden je een leuke ervaring en het werken in een klein team. Voor vragen of informatie kun je contact zoeken met André van Wijk, voorzitter, op 0624-519612 of met Nils Ligthart, algemeen bestuurslid, op 0651-211040 of via info@lusthofkwartier.nl.
Kijk voor meer informatie over onze vereniging op www.lusthofkwartier.nl. Je kunt ons ook volgen op Facebook, Bewonersvereniging Lusthofkwartier of via Twitter @lusthofkwartier.

Beleef Kerst…
Op zaterdag 17 december doen wij, samen met ondernemers, mee met ‘Beleef Kerst in de Lusthofstraat’. De deur van onze ‘Pop-Up Huiskamer’ in de Lusthofstraat nr. 59 staat open, van 12.00 tot 17.00 uur. Kom langs voor informatie en wat lekkers!

(ingezonden mededeling bewonersvereniging Lusthofkwartier)

Meld u aan voor De Ster nieuwsbrief (U ontvangt een bevestigingsmail)
[wysija_form id=”1″]