Alles is kunst-festival op zondag 4 maart in Centrale Bibliotheek Rotterdam, Hoogstraat 110, Rotterdam

 

Alles is kunst-festival. Een kunstfestival voor kinderen

Picasso zei: ‘Ieder kind is een kunstenaar’. En wij zijn het daar helemaal mee eens. Daarom hebben wij samen met de Centrale Bibliotheek Rotterdam het Alles is kunst-festival georganiseerd op zondag 4 maart. Doel van deze dag is om kinderen in aanraking te brengen met allerlei verschillende vormen van kunst. Van beeldende kunst tot theater, dans, muziek, schrijven en illustreren.Tijdens deze middag kunnen kinderen verschillende workshops volgen, waardoor ze meerdere kunstvormen uit kunnen proberen.

Kunst is belangrijk voor kinderen. Zo leren ze hun eigen ideeën vormen, creatief bezig te zijn en zien ze met eigen ogen wat verschillende culturele instellingen in Rotterdam te bieden hebben. Toegang is gratis, waardoor kinderen uit heel Rotterdam de kans krijgen om zich een kunstenaar te voelen.

Kinderen (4-12 jaar) kunnen deze middag verschillende workshops volgen van o.a. Hofplein RotterdamDansschool FUSECodartsCinemaBioscoop,HuisvanliesVilla ZebraStudio MAKYDe Cultuurschool, Het huis van Lies en Pieter Koolwijk.

Toegang is gratis!

Programma
13.00 uur: opening met o.a. Nienke de la Rive Box, optreden door een zangkoor met kinderen van de Christophoor en de Pantarijn o.l.v. muziekdocent Daphne Scherbeijn.

13.30 – 15.30 uur: diverse workshops

15.30 uur: gezamenlijke afsluiting o.l.v. Nienke de la Rive Box

(ingezonden mededeling Uitgeverij Lemniscaat – www.lemniscaat.nl)

Meld u aan voor De Ster nieuwsbrief (U ontvangt een bevestigingsmail)

Lees hier de privacyverklaring Hiermee geeft u toestemming om wekelijks een nieuwsbrief te ontvangen.