Beheerder van Speeltuin Vereniging Kralingen Roxana Kroon stuurde De Ster het onderstaande bericht door van haar vriendin Wendy Rijsdijk.   

Roxana Kroon en haar vader John ken ik al wel een tijdje en dit bracht mij op het idee om een mooie activiteit bij hun te organiseren. Na een leuk weerzien en gesprek gaat het dan ook echt gebeuren. Op vrijdag 1 april gaan de deuren open voor een bingo en later in 2022 volgt er nog een feestavond. Hoe mooi is dit!!

Mijn doel is om zoveel mogelijk geld in te zamelen zodat er weer meer onderzoek verricht kan worden. Met als tegenprestatie een grote sportieve uitdaging namelijk de marathon van New York op 6 november 2022. 1 april organiseer ik dus zoals hierboven beschreven in samenwerking met Speeltuin Vereniging Kralingen een BINGO! Doe je ook gezellig mee?

Waarom kies ik ervoor om me in te zetten voor Ki(nderen)Ka(nker vrij)
In 2015 zijn wij ouders geworden van een tweeling, een jongen genaamd Thomas en een meisje dat Eliza heet.
Laten we het er op houden dat het allemaal niet vanzelf ging en dat we echt geduld moesten hebben om na een hele tijd, met talloze tegenslagen 2 kleine wondertjes mochten verwelkomen.
Mijn levensspreuk is naar aanleiding van dit is dan ook “Never lose hope!”
Het is een tweeling die bij 37 weken op natuurlijke wijze geboren zijn, prima start en ook op dit moment gaat de ontwikkeling en gezondheid ook super.
Dat doet je wel beseffen dat het allemaal niet zo vanzelf sprekend is, voor diverse gezinnen.
Dan mogen wij ons dus gelukkig prijzen op dit moment. Sinds 2018 zet ik mij in voor KIKA en organiseer ik diverse acties om zoveel mogelijk geld in te kunnen zamelen voor Kika.

KiKa financiert onderzoek zodat 95% van kinderen met kanker kans krijgen op een gezonde toekomst.
Jaarlijks worden in Nederland meer dan 500 kinderen getroffen door kanker. Helaas overleeft 25% dit niet. KiKa heeft al 100 onderzoeken gefinancierd om dit aantal omlaag te krijgen. Maar er is nog meer onderzoek nodig om de doelstelling van 95% genezingskans te behalen.


Meld u aan voor De Ster nieuwsbrief (U ontvangt een bevestigingsmail)

Lees hier de privacyverklaring Hiermee geeft u toestemming om wekelijks een nieuwsbrief te ontvangen.