Op woensdag 22 augustus kwam Albert Heijn locatie Vlietlaan te Kralingen in Hoppesteyn de bingo draaien. Zij hadden voor mooie prijzen en lekker hapjes gezorgd.

De bewoners van Hoppesteyn en buurtbewoners reageerden positief op de prijzen en vonden de hapjes erg lekker! Onze bingovrijwilliger deed de eerste ronde voor en vervolgens werd de bingomolen overgenomen door de werknemers van Albert Heijn. Er vond nog een leuk moment plaats waarbij de gehele zaal in lachen uitbarstte. De medewerker van Albert Heijn noemde namelijk het getal ‘89’, terwijl dit getal niet bestaat bij de bingo. Het is duidelijk, hij hield het balletje ondersteboven.

De opbrengst van de kaartverkoop is gedoneerd aan Hoppesteyn. Hier wordt een optreden van bekostigd welke op vrijdag 24 augustus plaatsvindt in de Brasserie. Met deze opbrengst kunnen wij nog meer activiteiten organiseren.

Wij willen nogmaals Albert Heijn locatie Vlietlaan bedanken voor de prettige samenwerking en hopen in de toekomst nog veel voor elkaar te kunnen betekenen!

(ingezonden mededeling Aafje Hoppesteyn)


Meld u aan voor De Ster nieuwsbrief (U ontvangt een bevestigingsmail)

Lees hier de privacyverklaring Hiermee geeft u toestemming om wekelijks een nieuwsbrief te ontvangen.