Graag willen wij ons even voorstellen en je uitnodigen een kijkje te komen nemen in onze nieuwe winkel op de hoek Goudse Rijweg / Vlietlaan in Kralingen. Wie wij zijn? Conny en Sheila de Man, moeder en dochter. Ik mocht als dochter onder woorden brengen waarom wij Bloemen en Kadoshop Maja zijn begonnen:
Na 14 jaar als medewerker in bloemenwinkels wilde ik toch heel graag iets voor onszelf hebben. Samen met mijn moeder Conny, die de winkel al vanaf mei jl. is gestart.

Met onze verkoop richten wij ons op: verse snijbloemen, kamerplanten, potterie en kleine cadeau-artikelen. (‘cadeaushop’ in de naam vinden wij niet mooi staan)

Bloemen en planten
Voor de snijbloemen gaan we 3 x per week naar de veiling om jou als klant een zo vers mogelijke bloem aan te bieden. Je bent bij ons niet verplicht een hele bos te nemen, alles kan los. We maken kant-en-klare boeketten maar ook een boeket naar eigen keus is geen probleem. Onze kamerplanten zijn aantrekkelijke geprijsd en makkelijk in onderhoud. Met onze diverse plantenstukjes kun je je interieur opvrolijken. Daarnaast hebben wij leuke cadeau-artikelen.

Trouw- en rouwwerk
Trouw- en rouwwerk verzorgen wij ook en als een klant speciale wensen heeft, proberen we te bewerkstelligen dat daaraan de volgende dag is voldaan.

Bezorgen
Bezorgen van bloemen en planten doen we tegen een kleine vergoeding – in eigen beheer. En wat heel fijn is: we zijn 7 dagen per week geopend, ook voor de Kerst, Oud & Nieuw, Valentijn, Pasen, Pinksteren en Moederdag. Dan zelfs met extra openingstijden.

Breng gauw een bezoek aan Bloemen en Kadoshop Maja.
Tot ziens!
Sheila de Man

Bloemen & Kadoshop Maja
Goudse Rijweg 13-A (t/o Albert Heijn)
Rotterdam (Kralingen)
tel. 010-3413530 en 06-54357242
Zie: bloemen-kadoshop-maja-rotterdam.nl en Facebook


Meld u aan voor De Ster nieuwsbrief (U ontvangt een bevestigingsmail)

Lees hier de privacyverklaring Hiermee geeft u toestemming om wekelijks een nieuwsbrief te ontvangen.