What good is sitting alone in your room?
Come hear the music play
Life is a cabaret, old chum
Come to the Cabaret

’s Avonds, net na sluitingstijd van Trompenburg Tuinen & Arboretum in Rotterdam-Kralingen, als de bezoekers van de bomentuin naar huis zijn gegaan en de vogels hun vaste tak opzoeken, openen de poorten van de naastgelegen Perenhof zich voor een waar en gracieus zomerfeest. Langs het pad wordt de bezoeker door de vele lampjes naar het hart van de Perenhof geleid. Hier in het historische openluchttheater zullen een illusionist, jongleur, operazangers en een conferencier tot aan zonsondergang hun kunsten vertonen. Het publiek heeft zich op het grasveld verspreid en zit op de aanwezige picknickkleden te genieten van een drankje en een hapje, terwijl het schouwspel een aanvang neemt.

Aan Cabaret Botanique werken mee: Hans van de Scheur (tenor), Ago Verdonschot (bariton), Rafael Scholten (illusionist), David Severins (jongleur) en Dave van der Wal (Master of Ceremony). Ieder van hen is uniek in het eigen vakgebied en voor één keer komen al die verschillende werelden samen. Van klassieke zang tot variété, nouveau cirque en magie.

De Perenhof open: 19:30 uur
Aanvang show, deel 1: 20:00 uur – 20:45 uur
Pauze: 20:45 uur – 21:15 uur
Deel 2, einde show: 21:15 uur – 22:00 uur zonsondergang

20, 21 en 22 augustus 2020

Kaarten € 33,50 incl. servicekosten
Food- en drankpakket los bij te boeken

www.varietenederland.nl/shows

De Perenhof is helaas niet rolstoeltoegankelijk.

Openluchttheater De Perenhof is te bereiken via het entreegebouw van Trompenburg Tuinen & Arboretum, Honingerdijk 86 (beneden), 3062 NX Rotterdam, www.trompenburg.nl


Meld u aan voor De Ster nieuwsbrief (U ontvangt een bevestigingsmail)

Lees hier de privacyverklaring Hiermee geeft u toestemming om wekelijks een nieuwsbrief te ontvangen.