Niks ‘kamertemperatuur’, niks ‘koelkast’

nov 22, 16 Niks ‘kamertemperatuur’, niks ‘koelkast’

Ongeveer 40 dorpen in het noorden van de Beaujolais hebben recht op de benaming: BEAUJOLAIS VILLAGES. De wijngaarden hiervan zijn ingedeeld als AOC bij besluit van 12 September 1937. De Beaujolais Villages kunnen op elk moment van de dag worden genoten. Maar …….. serveer hem wel op de juiste temperatuur. Niet op kamertemperatuur en ook niet vanuit de koelkast. Hou hem op 13-14 °. Dan komt de fruitige smaakt het best tot zijn recht. Nog een tip: De Beaujolais Villages Primeur hoeft zeker niet hetzelfde jaar te worden opengetrokken. De wijn, die deze maand is gewonnen door de heer Nagel, is van het oogstjaar 2013 en heeft nog niets van zijn fruit-aroma’s verloren. De heer nagel heeft zich, samen met zijn familie te goed gedaan aan spekpannenkoeken bij pannenkoekenhuis De Nachtegaal in het Kralingse Bos.

kralwijn-logo

Win wijn door uit eten te gaan!

Wilt u ook kans maken op een gratis doos heerlijke wijn uit het uitgebreide assortiment van DE KRALINGSE WIJNSPECIALIST in de Lusthofstraat? Ga eten bij één van de restaurants op de Culinairkaart en stuur de bon van uw etentje op naar DE STER, IJsclubstraat 37, 3061 GS, Rotterdam. Misschien bent u de volgende winnaar. Vermeld ook even uw telefoonnummer, anders kunnen wij u niet bellen.

STER CULINAIR


Zet uw restaurant of eetcafé ook op de culinaire kaart

Dat kan door mee te doen met de STER CULINAIR PAGINA of door uw advertorial te plaatsen in de krant en online. Stuur ons een mail voor meer informatie: info@stervankralingen.nl

Meld u aan voor De Ster nieuwsbrief (U ontvangt een bevestigingsmail)


Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *