Woensdag 14 december 2016 zal wederom Christmas in Kralingen plaatsvinden. Christmas in Kralingen is een kerstevenement, georganiseerd om de bewoners van Kralingen een leuke dag te bezorgen.

Het grasveld op de hoek van de Robert Baeldestraat zal ook dit jaar weer omgetoverd worden tot een zeker kerst-feestterrein waar een hoop te doen valt voor jong en oud. Zo is er de mogelijkheid om te springen op het springkussen, een wens uit te brengen voor de wensboom, spellen te spelen, kerstballen te versieren en te genieten van de leuke dieren die er zullen zijn!

Kerstman
Tijdens Christmas in Kralingen kunt u genieten van poffertjes, warme chocomel, broodje knakworst en vele andere lekkernijen en dit allemaal terwijl er heerlijke kerstnummers klinken. Uiteraard zal ook de Kerstman zijn opwachting maken zodat iedereen met hem op de foto kan. Net als voorgaande jaren wordt Christmas in Kralingen georganiseerd door Stichting BeSt.

Het kerstfeest zal om 13:00 uur beginnen en de toegang is helemaal gratis.

Stichting BeSt is een samenwerking van het Rotterdamsch Studenten Corps (RSC) en de Rotterdamsche Vrouwelijke Studenten Vereeniging (RVSV). Het doel van Stichting BeSt is het leveren van een maatschappelijke meerwaarde voor de stad Rotterdam.

www.stichtingbest.nl
https://www.facebook.com/stichtingbest/

christmasinkralingen