Er wordt nu op het Vredenoordplein een nieuwe school gebouwd. In het verlengde hiervan zal ook de buitenruimte een opknapbeurt krijgen. In de zomer van 2017 heeft de gemeente geld ter beschikking gesteld om het Vredenoordplein een nieuwe inrichting te geven. Hiermee gaat de gemeente de buitenruimte in 2018 opnieuw inrichten.

Op 28 februari 2018 is de wijkinloop gehouden voor de omwonenden van het Vredenoordplein. Tijdens deze bijeenkomst is het voorlopig ontwerp voor de inrichting van de buitenruimte van het Vredenoordplein gepresenteerd en toegelicht. Na deze bijeenkomst hebben wij de aandachtspunten, suggesties en ideeën vertaald naar een defi nitief ontwerp.

Het defi nitieve ontwerp van het Vredenoordplein willen wij u tijdens een inloopbijeenkomst laten zien. Medewerkers van de gemeente zullen dan aanwezig zijn om vragen te beantwoorden en wij horen ook graag uw reactie.

De inloopbijeenkomst is op dinsdag 10 juli 2018 tussen 17.00 uur en 20.00 uur en vindt plaats in Alliantie Middelpunt aan de Weteringstraat 328 in Rotterdam-Kralingen.

Omdat het een vrije inloopbijeenkomst is hoeft u zich niet aan te melden en kunt u komen wanneer het voor u schikt.

We hopen van harte op uw komst op 10 juli 2018.

Remco Berghuis, Projectleider van de gemeente Rotterdam

(Ingezonden mededeling)


Meld u aan voor De Ster nieuwsbrief (U ontvangt een bevestigingsmail)

Lees hier de privacyverklaring Hiermee geeft u toestemming om wekelijks een nieuwsbrief te ontvangen.