Uitnodiging – zegt het voort!

jul 04, 18 Uitnodiging – zegt het voort!

Kunstroute Kralingen-Crooswijk presenteert samen met de Evangelische Broedergemeente (EBG) aan de Avenue Concordia 111, Rotterdam (Kralingen) een poëziebijeenkomst op vrijdagavond 6 juli a.s. Zie de flyer hieronder.

Kunstroute Kralingen-Crooswijk organiseert jaarlijks een kunstroute in oktober. Dit jaar voor de 12de keer. Daarnaast organiseert de kunstroute twee keer per jaar een poëziebijeenkomst, steeds op een bijzondere plek en met een thema dat past bij die plek. Dit jaar is dat ‘Roots’, waarbij ook de relatie wordt gelegd met (de herdenking van) de afschaffi ng van de slavernij. In het zoeken naar een mooie vorm hiervoor is contact gezocht met de EBG, die graag bereid was om dit in samenwerking te organiseren; een bijzondere ervaring voor ons beiden. U bent van harte uitgenodigd om op deze avond aanwezig te zijn. Daarnaast wordt het door ons zeer gewaardeerd als u deze aankondiging in uw eigen netwerk zou willen verspreiden. Alvast onze dank.

(ingezonden mededeling Kunstroute Kralingen-Crooswijk / Arjen Baas)


Meld u aan voor De Ster nieuwsbrief (U ontvangt een bevestigingsmail)

Abonneer op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws wekelijks

Uw gegevens zijn beveiligd en u kunt zich altijd uitschrijven door onderaan de nieuwsbrief op "Uitschrijven" te klikken. Uw gegevens worden dan direct verwijderd. Lees hier de privacyverklaring Hiermee geeft u toestemming om wekelijks een nieuwsbrief te ontvangen.

Facebook

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *