Er zit nog zo’n € 30.000 voor tariefverlaging in de pot. Buurtwerk.nl en Community Sailing ondersteunden vorig jaar het project Buurtzeilen van Lake 7 Sailing. Het project kreeg daarvoor veel support en sponsoring. Jij kunt daar ook dit zeilseizoen gebruik van maken. Nu dus!

Fun & easy
De lage tarieven zijn bedoeld om kinderen en volwassenen kennis te laten maken met het zeilen op de Zevenhuizerplas. Niet zomaar zeilen, maar City Sailing: fun & easy! Je leert het zo en voor een paar euro per uur kan je blijven zeilen met een gehuurde zeilboot. City Sailing is leuk, veilig, betaalbaar en snel te leren. Lees meer op www.lake7sailing.nl

Sail try-out
Probeer het zelf tijdens een Sail try-out of een kennismakingsles. Kom alleen, of samen met kinderen uit je klas of uit je buurt, je vrienden of je familie. Iedereen is welkom. Vind je de 1e kennismaking met het zeilen leuk? Dan zijn er allerlei cursusmogelijkheden, bijvoorbeeld de Jeugdzeilweken in de zomervakantie. Volwassenen kiezen lestijden in overleg; overdag, ‘s avonds, door de week en in het weekend.

Inkomensafhankelijk
Gebrek aan geld mag geen spelbreker zijn.

Voor het geld hoef je het niet te laten; de tarieven zijn aanzienlijk verlaagd voor het project Buurtzeilen. Er is geen financiële drempel, want de tarieven zijn, waar nodig, inkomensafhankelijk. Als jouw financiële mogelijkheden door omstandigheden minimaal zijn, kun je na de eerste kennismaking blijven zeilen. De al sterk gereduceerde tarieven kunnen aangepast worden aan je financiële draagkracht; vraag naar de regelingen.

Het aanbod:
Een kennismakingsles van 1,5 uur
€ 15,-  (samen met je vriendje voor een tientje p.p.)

Een Sail try-out van 3 uur
€ 36,- of € 15,-  als je inschrijft voor een vervolgcursus of Jeugdzeilweek in de zomervakantie.

Meer informatie vind je in onze informatiekrant, de City Sailing Star. Ook kun je mailen of bellen: info@lake7sailing.nl  – 06-51985313.

Wil je inschrijven? Stuur dan eerst een mail naar  info@lake7sailing.nl . Je krijgt vervolgens informatie over o.a. data en lestijden.

Informatie over het project Buurtzeilen: http://www.communitysailing.nl/commsail/citysailing-club.pdf