Als u te horen krijgt dat u kanker heeft, kan er een onzekere periode aanbreken. Hoe moet het nu verder? Waar kan ik met mijn vragen terecht?

Hoe gaan anderen hiermee om? In het inloophuis ‘de Boei’ kunt u terecht met al uw vragen en kunt u ervaringen delen met lotgenoten. Het inloophuis is ook voor mensen die kanker hebben gehad. Ook voor naasten en nabestaanden van mensen met kanker (in samenwerking met De Regenboog) zijn er mogelijkheden om elkaar te ontmoeten. Inloophuis ‘de Boei’ heeft vanaf m.i.v. 7 januari 2013 elke maandag van 10.00 tot 12.00 uur onderdak gevonden bij Wijkservicepunt Goudseplein, Goudseplein 245 te Rotterdam.

De officiële opening werd verricht op vrijdag 11 januari door Mevr. K. Erahoutan, echtgenote van burgemeester Aboutaleb. Bij de start van deze vestiging is de Rotary Kralingen nauw betrokken. Foto, van links naar rechts: Kees Konings en Riet Langstraat, beiden van ‘de Boei’ en Ruud Dirksen van Rotary Kralingen die een cheque van 2.700,- overhandigde. Website: www.inloophuisdeboei.nl (bewerkte ingezonden mededeling ‘de Boei’)

Inloophuis ‘de Boei’ voor kankerpatiënten