• Lenteklanken in Pro Rege

Om het voorjaar in te luiden geeft Bella Cantara samen met Close Together op vrijdag 15 april 2016 in Pro Rege een voorjaarsconcert voor liefhebbers van koormuziek.

Bella Cantara is een vierstemmig vrouwenkoor uit Kralingen onder leiding van dirigent Elly Bezemer. Het repertoire bestaat uit mild klassiek, zoals het Ave Verum, Franse chansons (onder meer van Edith Piaf), close harmony (‘Lean on Me’) en uptempo nummers. Bella Cantara heeft zich ontwikkeld van een beginnend vrouwenkoor naar een koor met de ambitie zich te laten horen. Zij was eerder te horen in de Hoflaankerk, de Tuin van de Vier Windstreken en de Fenix Loods.

Close Together komt uit de Krimpenerwaard en staat onder leiding van dirigent Carolien van Schelven. Zo’n 24 jaar geleden gestart als kwartet en uitgegroeid tot een gemengde koor van 13 leden. Zij zingen a capella muziek van Bach tot The Beatles en arrangementen van muziek van George en Ira Gershwin met pianobegeleiding. Close Together luistert kerkdiensten op en zingt ook met plezier bij verenigingen en instellingen in de Krimpenerwaard. En nu dus ook in Kralingen.

Voor dit concert hebben beide koren een afwisselend voorjaarsprogramma samengesteld. En ze zijn ook flink aan het repeteren om samen een lied ten gehore te brengen.

Iedereen is van harte welkom op dit lenteconcert met vele vrolijke klanken. Kaarten zijn verkrijgbaar voor € 8,- in de voorverkoop (ageeth.dirks@gmail.com) of € 10,- aan de zaal.

Het adres van Pro Rege is Oudedijk 113, 3062 AD Rotterdam. De zaal is open om 19.30 uur, het concert start om 20.00 uur. Halverwege het programma is er een pauze en de avond wordt afgesloten rond 22.00 uur.

2016-03-Flyer-Bella-Cantara-Close-Togehter-concert-15-april-2016-1

Meld u aan voor De Ster nieuwsbrief (U ontvangt een bevestigingsmail)
[wysija_form id=”1″]