Goed onderwijs, Goed wonen, Goed samenwerken

Indra Gharbharan
(nr. 1 Gebiedscommissie Kralingen-Crooswijk) woont in De Esch. Indra was actief als burgerraadslid in de voormalige deelgemeente en de afgelopen 4 jaar als gebiedscommissielid. Als gebiedscommissielid heeft Indra zich samen met bewoners, ondernemers en organisaties ingezet voor Kralingen-Crooswijk. In het dagelijks leven werkt Indra als Beleidsadviseur WMO/Sociaal Domein bij de gemeentelijke overheid. Naast gezin en werk zet Indra zich in als vrijwilliger en is zij mentor van wilsonbekwame ouderen.

Indra: “We hebben de afgelopen periode veel bereikt en dit wil ik voortzetten, door de eigen kracht van bewoners, ondernemers en organisaties nog meer te versterken!”

Christelle Keizer
(nr. 2 Gebiedscommissie Kralingen-Crooswijk) woont met haar gezin in Nieuw Crooswijk. Christelle is projectmanager en heeft ruim 10 jaar ervaring als ambtenaar in krachtwijken (waaronder in Crooswijk), waarbij ze het eerste aanspreekpunt voor bewoners was.

Christelle: “Ik wil mij graag inzetten
voor het verbinden van nieuwe en oude bewoners en het verder aanpakken van de achterstanden in Oud Crooswijk. De kennis en betrokkenheid van bewoners zijn cruciaal om resultaten te boeken en kansen te pakken.”

Jetske Steenstra
(nr. 3 Gebiedscommissie Kralingen-Crooswijk) woont in Kralingen-Oost. Jetske wil zich via de Gebiedscommissie Kralingen-Crooswijk vooral gaan inzetten voor bewoners en jongeren en starters in het algemeen. Er is onwijs veel expertise in het gebied, dus is het vooral belangrijk om van elkaar te kunnen leren. In het dagelijks leven is Jetske leraar in het basisonderwijs.

Jetske: “De gebiedscommissie luistert al naar de bewoners in het gebied. Ik wil ervoor zorgen dat we als bewoners ook niet vergeten om naar elkaar te luisteren.”

Abdullah Özer
(nr. 4 Gebiedscommissie Kralingen-Crooswijk) woont in Kralingen-West. Abdullah werkt als docent biologie en wereldburgerschap op een middelbare school en stelt zich verkiesbaar voor de Gebiedscommissie Kralingen-Crooswijk. Al zeven jaar is Abdullah actief in het Rotterdamse onderwijs. Een noeste werker, die veel bereikt op het gebied van onderwijsinnovatie en burgerschap.

abdullah: “Ik vind het belangrijk dat de inwoners van mijn wijk zich thuis voelen en wil dan ook iedereen de mogelijkheid bieden om zich verder te ontwikkelen en op zoek te gaan naar wensen, ambities en talenten.”

Staand v.l.n.r: Indra Gharbharan (nr. 1 gebiedscommissie) Jetske Steenstra (nr. 3 gebiedscommissie) Christelle Keizer (nr. 2 gebiedscommissie)
Hurkend v.l.n.r: Adbullah Özer (nr. 4 gebiedscommissie) Robin de Roon (nr. 6 gemeenteraad)

Robin de Roon
(nr. 6 gemeenteraad) woont in Kralingen-West. Robin was in het verleden actief in de deelgemeente Kralingen-Crooswijk en de afgelopen 4 jaar als raadslid. In het dagelijks leven is hij docent.

Robin: “De komende periode wil ik mij graag inzetten voor goed onderwijs, goed wonen in een groene omgeving en een veilige, rechtvaardige stad. Ook samen met de bewoners van het gebied Kralingen-Crooswijk!”

 

 

 

 

 

 

 

 

Meld u aan voor De Ster nieuwsbrief (U ontvangt een bevestigingsmail)

Lees hier de privacyverklaring Hiermee geeft u toestemming om wekelijks een nieuwsbrief te ontvangen.